Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare școală din județ

05 Iul 2017   •   11:20
REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO. Ultima zi a examenului de BACALAUREAT 2017 a fost si cea mai puțin inspirată pentru trei elevi din Timis. REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Cei trei au fost eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi cu telefoanele mobile asupra lor, in sala de examen. REZULTATE BAC 2017 TIMIȘ EDU.RO. Notele vor fi afișate până la ora 16.00 pe bacalaureat.edu.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO I-a sunat telefonul

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO  Primul elev a sustinut proba la Georgrafie, la Liceul Emanoil Ungureanu din Timisoara, iar profesorii supraveghetori au auzit cand telefonul a inceput sa bipaie. Alti doi elevi, tot din Timisoara, care sustineau examenul la biologie, la Colegiul Tehnic I. C. Bratianu, au fost si ei eliminati, tot dupa ce au fost surprinsi cu telefonul in sala de examen, desi regulile nu permit acest lucru, scrie opiniatimisoarei.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Cei trei sunt singurii elevi eliminati din examenul scris de anul acesta, din Timis. Niciunul nu va mai putea sustine Bacalaureatul in urmatoarele doua sesiuni.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Când pot fi depuse contestațiile

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Vineri s-a desfasurat ultima proba scrisa a Bacalaureatului, cea la alegere a profilului. Elevii din Timis vor afla cum s-au descurcat in 5 iulie, cand vor fi afisate primele rezultate. Tot atunci, cei nemultumiti de notele obtinute, vor putea depune contestatii. Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate in 10 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Absolventii de liceu au sustinut, miercuri proba oligatorie a profilului. Cei care au terminat la Uman au dat examen la Istorie, iar cei care au facut liceul la profilul real au dat proba la Matematica .

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Subiecte extrem de ușoare

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO. Primii elevi care au iesit din salile de examen au spus ca subiectele au fost mai usoare decat se asteptau. Insa, au fost si absolventi care spun ca nu se asteptau la asemenea subiecte si ca nu au reusit sa completeze toate cerintele.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO „Eu am dat la Istorie. N-a fost foarte greu, am facut de la fiecare subiect cate ceva. Oricum nu ma asteptam sa pice comunisnul”, a spus un elev din Timisoara, la iesirea din examen.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO „La Mate am dat. A fost destul de greu. Nu ma asteptam  la asta…ma asteptam sa avem subiecte mai usoare. Nu cred ca o sa iau o nota foarte mare…probabil 6”, a adaugat o alta eleva.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Au inceput emotiile pentru absolventii de liceu. Marti, acestia au dat piept cu unul dintre cele mai importante examene din viata lor: Bacalaureatul. Astfel, in primele doua saptamani de examen, acestia vor sustine probele de competente, apoi vor urma probele scrise.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO In total, in judetul Timis s-au inscris pentru a sustine examenul de Bacalaureat 4.188 de elevi, dintre care 3.486 sunt din promotia actuala, iar 702 sunt din promotia anterioara. Iar la prima proba, sunt asteptati sa intre in sali pentru a-si testa cunostintele aproape 3.500 de elevi.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Marti, in 6 iunie, tinerii au trebuit sa dovedeasca faptul ca stapanesc limba romana. Doua zile mai tarziu, absolventii de liceu au susținut proba orala in limba materna, iar apoi, in 9, 12 si 13 iunie, au trebuit sa arate cat de bine stiu sa foloseasca computerul. Examenele orale s-au încheiat si anul acesta cu proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba straina, care a avut loc intre 14 si 16 iunie.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Emotiile cele mai mari sunt legate si anul acesta de probele scrise. Si de data aceasta, tinerii vor fi supravegheati audio-video, iar prin sondaj, inregistrarile vor fi urmarite dupa fiecare proba scrisa a examenului.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Au scris despre comunism

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Cei de la profilul uman au avut de scris despre Romania in comunism. Subiectul al doilea a avut ca cerinta Revolutia din 1848 si comitetul revolutional. O alta cerinta este a fost ca elevii sa dea un exemplu in care tara noastra s-a implicat in criza orientala.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO La subiectul III, elevii au avut de scris despre Romania postbelica, iar la alte cerinte au avut de prezentat actiunile diplomatice ale domnitorilor si de precizat o asemanare intre institutiile din spatiul extracarpatic in secolul al XVI-lea.

REZULTATE BAC 2017 TIMIȘ EDU.RO La matematica, in prima parte, elevii au avut de rezolvat mai multe exercitii, in timp ce la subiectul al doilea au avut o matrice. Subiectul trei a fost unul in care elevii au trebuit sa rezolve derivate si integrale.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Ce a fost la română

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Emotii mari pentru cei peste 3.800 de elevi care au sustinut prima proba scrisa a Bacalaureatului, cea la Limba Romana. Elevii au primit subiecte diferite, in functie de profilul liceului urmat.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Iata ce au primit tinerii de la Real, la Romana, la BAC 2016!

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Subiectul I: elevii au avut mai multe cerinte dintr-un text la prima vedere – poezie „Alt cantec“, de Adrian Maniu. Printre cerinte, identificarea mai multor sinonime sau rolul cratimei in text.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO La al doilea subiect elevii au avut de scris un text argumentativ despre rolul comunicarii in realizarea unui proiect in echipa.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Texte din Rebreanu și Slavici

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO La subiectul III a fost un eseu in care sa prezinte particularitatile de constructie a unui personaj dintr-un text narativ apartinand lui Ioan Slavici sau Liviu Rebreanu.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Emotii mari pentru cei peste 3.800 de elevi care au sustinut astazi prima proba scrisa a Bacalaureatului, cea la Limba Romana. Elevii au primit subiecte diferite, in functie de profilul liceului urmat.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO Iata ce au primit absolventii care au sustinut proba scrisa la Limba Romana, la profilul uman.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO La subiectul I, elevii au primit o poezie de Ion Voinea, avand de raspuns la noua intrebari referitoare la elemente ale textului.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO La al doilea subiect, candidatii au avut de redactat un text de tip argumentativ de 150-300 de cuvinte despre utilitatea activităţilor extrascolare in educatia cinematografica.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIȘ EDU.RO La al treilea subiect, elevii au avut de scris un eseu de 600-900 de cuvinte in care sa prezinte relatia dintre doua personaje dintr-un roman de Marin Preda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close