x close

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare școală din județ

05 Iul 2017   •   11:15
REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Elevii clasei a XII-a au susţinut vineri ultima probă din cadrul examenului de BACALAUREAT 2017. REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Potrivit datelor prezentate de Ciprian Manolache, inspector şcolar şi purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru proba la alegere din cadrul profilului şi specializării s-au înscris 2.645 de candidaţi. REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Notele vor fi publicate pe bacalaureat.edu.ro până la ora 16.00.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Incidente la examene

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Proba nu s-a încheiat fără incidente, un candidat care susţinea examenul la centrul de la Liceul „Dimitrie Negreanu” fiind eliminat din sală pentru tentativă de fraudă cu telefonul mobil.  Emoţiile absolvenţilor de liceu nu s-au încheiat însă cu finalizarea probelor, deoarece mai au de aşteptat câteva zile până la aflarea rezultatelor. Potrivit metodologiei de organizare a acestui examen, rezultatele vor fi anunţate pe 5 iulie. În aceeaşi zi, intervalul 16.00 - 20.00 este rezervat depunerii contestaţiilor. Lucrările cu note contestate vor fi reevaluate în perioada 6-9 iulie într-un centru zonal de evaluare, urmând ca rezultatele finale să fie anunţate pe 10 iulie, scrie Monitorul de Botoșani.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Câți elevi au fost prezenți la ultima probă

REZULTATE BAC 2017 BOTOȘANI EDU.RO Absolvenţii de liceu au susţinut vineri ultima probă din cadrul Bacalaureatului. Potrivit datelor prezentate de Ciprian Manolache, inspector şcolar şi purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru proba la alegere din cadrul profilului şi specializării s-au înscris 2645 de candidaţi. În sălile de examen s-au prezentat 2561 de candidaţi, prezenţa fiind de 96,82%. Un candidat care susţinea examenul la centrul de la Liceul "Dimitrie Negreanu" a fost eliminat din sală pentru tentativă de fraudă cu telefonul mobil. Candidaţii vor afla rezultatele pe 5 iulie şi tot în aceeaşi zi, în cazul în care vor fi nemulţumiţi de notele primite, vor avea posibilitatea să depună contestaţii.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Zeci de absenți de la cea de-a doua probă

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Zeci de elevi au absentat de la cea de a doua probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, cea obligatorie a profilului. Potrivit datelor prezentate de Ciprian Manolache, inspector şcolar şi purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru această probă, susţinută la istorie, respectiv matematică, s-au înscris 2.629 de candidaţi, însă s-au prezentat în săli 2.545. Rata de prezenţă a fost de 96,8%. Dacă la prima probă scrisă au fost eliminaţi doi candidaţi, proba de ieri s-a derulat fără probleme.

​​​​​​​REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO La ieşirea din examen, câţiva absolvenţi ai Colegiului „Laurian” au declarat că subiectele au fost accesibile. „Cine a învăţat, nu a avut probleme. Cu siguranţă vor fi note mari”, a declarat o absolventă a colegiului.

​​​​​​​REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Absolvenţii de liceu au susținut proba la alegere a profilului şi specializării. Aceştia vor afla rezultatele pe 5 iulie, şi tot atunci, în intervalul 16.00 - 20.00, candidaţii nemulţumiţi de rezultate vor avea posibilitatea de a depune contestaţii. Lucrările ale căror note vor fi contestate vor fi reevaluate în perioada 6-9 iulie, pentru ca pe 10 iulie să fie anunţate rezultatele finale.

​​​​​​​REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Cum a fost la română

​​​​​​​REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Săptămâna trecută a debutat cu prima probă scrisă din cadrul Bacalaureatului. Absolvenţii de liceu au susţinutexamenul la limba şi literatura română, probă care a înregistrat şi primele probleme. Potrivit celor precizate de Ciprian Manolache, inspector şcolar şi purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), doi candidaţi, unul de la Liceul „Dimitrie Negreanu” şi celălalt de la Truşeşti, au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă. Pentru această probă s-au înscris 2.582 de candidaţi, însă 70 nu s-au mai prezentat în sălile de examen, prezenţa fiind de 97,29%.

​​​​​​​REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Subiecte accesibile

​​​​​​​REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Subiectele au fost considerate accesibile, câţiva candidaţi care au susţinut examenul la Colegiul Economic declarând că se aşteaptă la note mari.

​​​​​​​REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Subiectele au fost stabilite în funcţie de profilul absolvit. Astfel, la profilul uman, candidaţii au avut, la primul punct, de rezolvat nouă cerinţe la un fragment dintr-o poezie scrisă de Ion Vinea şi de redactat un text argumentativ despre utilitatea activităţilor extraşcolare în educaţia cinematografică. Al treilea subiect a vizat prezentarea relaţiei dintre două personaje dintr-o operă scrisă de Marin Preda.

​​​​​​​REZULTATE BACALAUREAT 2017 BOTOȘANI EDU.RO Absolvenţii de liceu de la profilul real au avut de rezolvat nouă cerinţe formulate pe baza unui fragment din poezia „Alt cântec” scrisă de Adrian Maniu. Un alt subiect a vizat scrierea unui text argumentativ despre „rolul comunicării în reuşita unui proiect de echipă”. La ultima parte, candidaţilor li s-a cerut să redacteze un eseu în care să caracterizeze un personaj dintr-un text narativ a lui Ioan Slavici sau al lui Liviu Rebreanu.

Citeşte mai multe despre:

edu.ro bac 2017 BACALAUREAT 2017
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati