Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. E nebunie LA CONTESTAȚII!

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. E nebunie LA CONTESTAȚII!

de S.T.    |    19 Iun 2018   •   13:31
REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. E nebunie LA CONTESTAȚII!

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Primele rezultate ale examenului de Evaluare Naţională au fost afişate marți.

 
CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Între orele 14:00 - 19:00 se pot depune contestaţii.
 
CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Rezultatele finale vor fi anunţate în 23 iunie.

 

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

 

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Candidatul major şi părinţii/reprezentanţii legali ai candidatului minor pot solicita comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti de organizare a evaluării naţionale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoţit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. În procesul de evaluare iniţială a lucrărilor scrise şi de rezolvare a contestaţiilor, în cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, notele obţinute se trec, pe fiecare lucrare în parte, cu cerneală roşie, de către profesorii evaluatori, după ce este verificată concordanţa cu borderourile individuale, şi se semnează de aceştia.

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Nota finală se trece pe lucrare, în prezenţa profesorilor evaluatori, de către preşedintele comisiei.

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Preşedintele comisiei calculează nota finală, ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire şi semnează.

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Calendar Evaluare Naţională 2018
 

19 iunie 2018: Depunerea contestaţiilor (orele 14:00 – 19:00)

20-22 iunie 2018: Soluţionarea contestaţiilor

23 iunie 2018: Afişarea rezultatelor finale ale examenului de evaluare naţională 2018 după soluţionarea contestaţiilor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close