x close

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. NOTELE elevilor din PRAHOVA, înainte de contestații. Află AICI ce note ai luat la CAPACITATE

de S.T.    |    25 Iun 2019   •   11:53
REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. NOTELE elevilor din PRAHOVA, înainte de contestații. Află AICI ce note ai luat la CAPACITATE  534 Foto: Agerpres

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 edu.ro PRAHOVA. Rezultatele obținute de elevii din PRAHOVA la examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ din 2019 vor fi afișate curând pe evaluare.edu.ro.

Pe evaluare.edu.ro și www.antena3.ro găsești toate informațiile legate de examenele susținute de absolvenții clasei a VIII-a din ROMÂNIA: subiecte, barem și REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 PRAHOVA.

- Subiecte și barem Limba maternă

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 PRAHOVA. NOTELE obținute de elevi la EVALUARE în PRAHOVA

Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a reprezintă modalitatea de evaluare externă sumativa a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ. NOTELE elevilor din PRAHOVA, înainte de contestații. Examenul se desfașoară, anual, într-o singură sesiune. Atât candidații proveniți din învățământul de stat, cât și cei din învățământul particular au dreptul sa susțină EN fără taxă.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ. NOTELE elevilor din PRAHOVA, înainte de contestații. Peste 150.000 de elevi au trecut săptămâna trecută prin emoțiile probelor din cadrul Evaluării Naționale pentru absolvenții de clasa a VIII-a. Acum vin și rezultatele, care sunt publicate pe evaluare.edu.ro și în centrele de examen.

Antena3.ro vă ține la curent cu rezultatele de la Evaluare Națională 2019, afișarea primelor rezultate fiind programată azi, 25 iunie, până în ora 12:00. 

Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 29 iunie în centrele de examen și pe evaluare.edu.ro.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ. NOTELE elevilor din PRAHOVA, înainte de contestații. Ce urmează după ce ai aflat REZULTATELE la EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 PRAHOVA

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale, contestaţiile pot fi depuse pe 25 iunie, în intervalul orar 14.00 - 20.00.

În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, „nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii”.

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie.

ADMITERE LA LICEU PRAHOVA - REPARTIZARE LICEU PRAHOVA


REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ PRAHOVA 2019 - edu.ro publică NOTELE la CAPACITATE. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu. 

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ PRAHOVA 2019 - edu.ro publică NOTELE la CAPACITATE. MEDIA DE ADMITERE, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la EVALUAREA NAȚIONALĂ susținută de absolvenții clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, și media generală de absolvire a claselor 5-8, care are o pondere de 20%.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ PRAHOVA 2019 - edu.ro publică NOTELE la CAPACITATE. Calculul mediei de admitere se face astfel:

MA= 0,2 x ABS + 0,8 x EN

unde:

MA = media de admitere

ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a;

EN = media generală obținută la evaluarea națională susținută de absolvenții clasei a VIII-a.

Evaluarea Naţională se desfăşoară, anual, într-o singură sesiune.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 - edu.ro publică NOTELE la CAPACITATE. Absolvenţii clasei a VIII-a îşi vor putea continua studiile în învăţământul liceal sau profesional, fiind asigurate locuri pentru toţi elevii care au finalizat ciclul gimnazial. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati