Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Acestea sunt rezultatele FINALE din ALBA

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Acestea sunt rezultatele FINALE din ALBA

30 Iun 2017   •   09:22
REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Acestea sunt rezultatele FINALE din ALBA

AICI puteți vedea rezultatele finale ale EVALUĂRII NAȚIONALE 2017.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Peste 2.400 de candidaţi din judeţul Alba sunt înscrişi la testările care contează pentru admiterea la liceu. Primele rezultate vor fi cunoscute în 26 iunie.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Examenul începe la ora 9.00, iar sălile vor fi monitorizate video şi audio.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Sunt înscrişi la examen 2.455 de elevi. În Alba, sunt 37 de centre de examen, iar lucrările vor fi corectate în alt judeţ.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. La Alba Iulia, de exemplu, centrele de examen vor fi organizate la următoarele unităţi şcolare: Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”, Şcoala Gimnazială “Ion Agârbiceanu”, Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”, Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiş”, Colegiul Tehnic “Alexandru Domşa”, Colegiul Tehnic “Apulum” şi Liceul cu Program Sportiv.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Recomandări pentru elevi:

– să folosească stilouri sau pixuri cu cerneală albastră, orice alta culoare poate să ducă la anularea lucrării

– dacă greseşti, vei tăia fiecare rând din pasajul greşit cu o linie orizontală

– în timpul examenului, NU ai voie să comunici cu un alt coleg, să copiezi sau să transmiţi materiale care permit copiatul; dacă încalci aceasta regulă, vei fi eliminat din proba de examen şi vei primi nota 1 pe lucrare

– nu ai voie cu materiale din care să poţi copia, cum ar fi: manuale, dicţionare sau notiţe

în sala de examen sunt interzise ghiozdanele, rucsacurile, sacoşele sau poşetele, prin urmare trebuie să le laşi în sala de depozitare

– dacă vii cu telefonul mobil, îl poţi ţine în sală numai închis; căştile audio şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la Internet sunt interzise- – toate sălile de examen, sălile în care se multiplică subiectele sau cele în care se preiau, evaluează sau se depozitează lucrările scrise vor fi dotate cu camere de luat vederi

– lucrarea ta va fi corectată de către doi profesori evaluatori care lucrează în săli separate; profesorii sunt selectati din alte unităţi şcolare decât cele din care provin elevii arondaţi la centrul respectiv

– în cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult un punct, se calculează media şi se trece pe lucrare ca notă finală, care este calculată ca medie aritmetică, cu doua zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de cei doi evaluatori.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Ministerul Educaţiei Naţionale pune la dispoziţia celor implicaţi în Evaluarea Naţională, în vederea semnalării unor posibile disfuncţionalităţi în derularea acestui examen, linia TELVERDE 0800801100 (număr de telefon apelabil gratuit). 

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Potrivit unui comunicat al MEN, numărul 0800801100 va fi disponibil zilnic, pe toată durata desfăşurării examenului, între orele 8,00 - 16,00 (luni - joi) şi 8,00 - 14,00 (vineri). 

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Luni se desfăşoară prima probă scrisă - la Limba şi literatura română. 

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, s-au înscris 144.890 de candidaţi (144.740 de candidaţi din seria curentă şi 150 din seria anterioară). Probele sunt organizate în 4.164 de centre. 

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Următoarea probă - la Matematică - va avea loc miercuri, 21 iunie. Elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine proba scrisă la Limba şi literatura maternă joi, 22 iunie. 

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 ALBA. Afişarea primelor rezultate este programată în data de 26 iunie, până la ora 16,00. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 20,00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 30 iunie în centrele de examen şi pe evaluare.edu.ro. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close