Antena 3 CNN Actualitate Educație REZULTATE SIMULARE BAC. EDU.RO anunță rezultatele simulării la Bacalaureat

REZULTATE SIMULARE BAC. EDU.RO anunță rezultatele simulării la Bacalaureat

REZULTATE SIMULARE BAC. EDU.RO anunță rezultatele simulării la Bacalaureat
29 Mar 2019   •   07:26

REZULTATE SIMULARE BAC. Vineri, 29 martie, elevii claselor a XII-a și a XI-a vor primi notele la simularea la bacalaureat, după cum anunță Ministerul Educației.

REZULTATE SIMULARE BAC. Rezultatele la examenul de Simulare de la Bacalaureat vin în urma probelor la română şi matematică, susţinute pe 18, respectiv 20 martie. Elevii de clasa a XII-a au mai susţinut, în 21 martie, și proba la alegere a profilului şi specializării.

REZULTATE SIMULARE BAC. "Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată. Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli", precizează sursa citată.

REZULTATE SIMULARE BAC. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

REZULTATE SIMULARE BAC. Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora. 

×
Parteneri
Horoscop 4 iunie 2023. Balanţele plănuiesc o răzbunare
x close