Antena 3 CNN Actualitate Educație REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2019. Care sunt notele la clasele a XI-a și a XII-a

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2019. Care sunt notele la clasele a XI-a și a XII-a

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2019. Care sunt notele la clasele a XI-a și a XII-a
29 Mar 2019   •   13:08

REZULTATE SIMULARE BAC 2019. Vineri, 29 martie, elevii claselor a XII-a și a XI-a vor primi notele la simularea la bacalaureat, după cum anunță Ministerul Educației.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2019. Rezultatele la examenul de Simulare de la Bacalaureat vin în urma probelor la română şi matematică, susţinute pe 18, respectiv 20 martie. Elevii de clasa a XII-a au mai susţinut, în 21 martie, și proba la alegere a profilului şi specializării.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2019. Rezultatele obținute la simulările pentru Bacalaureat 2019 nu se contestă și pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă fie de elevi, fie de părinții acestora.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2019. Rezultatele finale la simularea Bac 2019 vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare.

×
Parteneri
Imaginile momentului: Cade grindină în România!
x close