Antena 3 CNN Actualitate Educație REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Ce note au obținut elevii de clasa a VII-a

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Ce note au obținut elevii de clasa a VII-a

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Ce note au obținut elevii de clasa a VII-a
22 Mar 2019   •   09:00

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Simularea Evaluării Naționale 2019 s-a desfășurat în perioada 11-13 martie. Pe 22 de martie se află rezultatele, care nu vor fi afișate, ci comunicate la clasă.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Ceea ce este important este că notele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. O premieră pentru acest an a fost ca la simulare au participat și elevii de clasa a VII-a.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Potrivit EDU.ro, obiectivele simulării au fost familiarizarea elevilor cu rigorile unei examen real  și optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Probele au început la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8:30.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de două ore (pentru elevii de clasa a VIII-a), din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. EDU.RO. Subiectele au fost elaborate pe baza conţinuturilor şi competenţelor asociate acestora prevăzute în programele de examen pentru EN VIII.

×
Subiecte în articol: Evaluare naţională
Parteneri
Horoscop chinezesc iunie 2023. Cine dă lovitura la începutul verii
x close