SIMULARE BAC 2018. A început SIMULAREA la ultima probă scrisă

de S.T.    |    22 Mar 2018   •   09:59
SIMULARE BAC 2018. A început SIMULAREA la ultima probă scrisă

SIMULARE BAC 2018. Elevii claselor a XII-a susţin, joi, ultima probă la simularea examenului de bacalaureat - proba la alegere a profilului şi specializării.

Notele obţinute - care vor fi anunţate în 30 martie - nu se contestă şi nu se trec în catalog, dar în situaţii excepţionale, în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor putea depune o cerere scrisă în acest sens.

SIMULARE BACALAUREAT EDU.RO. Subiectele şi baremul de corectare vor fi publicate pe EDU.ro şi în acest articol.

SIMULARE BAC 2018. Proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) va fi susţinută exclusiv de către elevii clasei a XII - a.

SIMULARE BAC 2018. Simularea probelor scrise la examenul de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a a început luni, cu proba la Limba şi literatura română, marţi a avut loc proba de  Limba şi literatura maternă, iar miercuri proba obligatorie a profilului.

Potrivit Ministerului Educaţiei Naţional (MEN), subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

SIMULARE BACALAUREAT EDU.RO. Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

ExitPOLL
x close