Antena 3 Actualitate Educație SIMULARE BAC 2018 ISTORIE. SUBIECTELE la ISTORIE, clasa a XII-a

SIMULARE BAC 2018 ISTORIE. SUBIECTELE la ISTORIE, clasa a XII-a

de S.T.    |    21 Mar 2018   •   13:42
SIMULARE BAC 2018 ISTORIE. SUBIECTELE la ISTORIE, clasa a XII-a

SIMULARE BAC 2018 SUBIECTE ISTORIE clasa a XII. Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. SIMULARE BAC 2018 SUBIECTE ISTORIE clasa a XII

Joi va fi susţinută proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv pentru elevii de clasa a XII-a.

SIMULARE BAC 2018 SUBIECTE ISTORIE Rezultatele vor fi comunicate pe 30 martie, conform calendarului.

Probele încep la ora 9,00, când vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

SIMULARE BAC 2018 SUBIECTE ISTORIE Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

"Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme, care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli", a precizat MEN.

SIMULARE BAC 2018 SUBIECTE ISTORIE Luni a început simularea examenului naţional de Bacalaureat 2018, ce se va desfăşura în perioada 19-22 martie, pentru elevii de clasele XI-a şi a XII-a, prima probă susţinută de către liceeni fiind cea de la limba şi literatura română.

Notele obţinute - care vor fi anunţate în 30 martie - nu se contestă şi nu se trec în catalog, dar în situaţii excepţionale, în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor putea depune o cerere scrisă în acest sens.

SIMULARE BAC 2018. SUBIECTELE la limba română profil uman, clasa a XI-a

CALENDAR SIMULARE BAC 2018:

- 20 martie: Limba şi literatura maternă - proba E) b) - clasele a XI-a şi a XII-a

- 21 martie: proba obligatorie a profilului - proba E) c) - clasele a XI-a şi a XII-a

- 22 martie: proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv elevii clasei a XII - a

- 30 martie: comunicarea rezultatelor.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens. 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close