Antena 3 Actualitate Educație Simulare BAC 2019 română. Ce nu au voie elevii la simulare! Subiecte și BAREM de corectare

Simulare BAC 2019 română. Ce nu au voie elevii la simulare! Subiecte și BAREM de corectare

de S.T.    |    18 Mar 2019   •   08:28
Simulare BAC 2019 română. Ce nu au voie elevii la simulare! Subiecte și BAREM de corectare

SIMULARE BAC 2019 SUBIECTE ROMÂNĂ. Aproximativ 300.000 de elevi sunt aşteptaţi să participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va începe luni cu proba scrisă de Limba şi literatura română.

Antena 3 va publica în scurt timp subiecte şi barem la română, la simulare BAC 2019.

Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

În acelaşi timp, elevilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

CINE CORECTEAZĂ LUCRĂRILE

SIMULARE BAC 2019 SUBIECTE ROMÂNĂ. Simularea se adresează elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/ frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018 - 2019, dar implică şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/ frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi), precizează Ministerul Educaţiei.

Subiecte română simulare bac 2019. Cine corectează lucrările

SIMULARE BAC 2019 SUBIECTE ROMÂNĂ. Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Când se afișează rezultatele

SIMULARE BAC 2019 SUBIECTE ROMÂNĂ. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

SIMULARE BAC 2019 SUBIECTE ROMÂNĂ. Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close