Antena 3 Actualitate Educație SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Când se afișează rezultatele

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Când se afișează rezultatele

de S.T.    |    18 Mar 2019   •   07:45
SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Când se afișează rezultatele

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Aproximativ 300.000 de elevi sunt aşteptaţi să participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va începe luni cu proba scrisă de Limba şi literatura română.

CINE CORECTEAZĂ LUCRĂRILE

SIMULARE BAC 2019. Simularea se adresează elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/ frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018 - 2019, dar implică şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/ frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi), precizează Ministerul Educaţiei.

Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

SIMULARE BAC 2019. Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie.

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NOTELE DE LA SIMULARE

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close