Antena 3 Actualitate Educație Simulare BAC ROMÂNĂ 2019. Examenul începe la ora 9.00. Ce nu trebuie să facă elevii

Simulare BAC ROMÂNĂ 2019. Examenul începe la ora 9.00. Ce nu trebuie să facă elevii

de S.T.    |    18 Mar 2019   •   07:16
Simulare BAC ROMÂNĂ 2019. Examenul începe la ora 9.00. Ce nu trebuie să facă elevii

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Simularea examenelor de Bacalaureat 2019 se va desfășura la nivel național, ceea ce înseamnă că testarea se va desfășura la aceeași oră în toate liceele din țară, cu aceleași subiecte și cu așteptarea la simulare a tuturor celor 300.000 de elevi de clasele a XI-a și a XII-a.

Simularea de luni, 18 martie, la Limba și literatura română începe la ora 9:00, moment în care în fiecare sală de clasă sunt distribuite subiectele.

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30.

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele de simulare, timp care se scurge din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Subiectele de la simularea bacalaureatului 2019 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), instituția din subordinea Ministerului Educației care creează subiectele pentru toate examenele naționale. 

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019.CINE CORECTEAZĂ LUCRĂRILE

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019. Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli”, precizează sursa citată.

SIMULARE BAC 2019. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

SIMULARE BAC ROMÂNĂ 2019.CE SE ÎNTÂMPLĂ CU REZULTATELE DE LA SIMULAREA DE BAC 2019

SIMULARE BAC 2019. Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora. 

 
×
Subiecte în articol: elevi simulare Simulare BAC ROMÂNĂ examen

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close