Antena 3 CNN Actualitate Educație SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE. Ce subiecte au căzut la proba de istorie uman

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE. Ce subiecte au căzut la proba de istorie uman

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE. Ce subiecte au căzut la proba de istorie uman
20 Mar 2019   •   09:45

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE. Elevii din clasele a XI-a şi a XII uman susţin miercuri a doua probă la simularea bacalaureatului 2019, la istorie.

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE. Anul acesta, elevii de clasa a XI-a care susţin simularea la bacalaureat 2019 vor avea pentru între subiectele la matematică 30% subiecte grilă. Ministerul Educaţiei a propus în proiectele de ordin pentru organizarea simulării bacalaureatului ca minimum 30% din subiectele de la matematică să fie sub formă de teste grilă (itemi obiectivi). Pentru elevii de clasa a XI-a, Ministerul Educaţiei are în vederea pilotarea unei noi structuri posibile a subiectelor pentru examenul de bacalaureat din anul şcolar 2019-2020, de aceea subiectele la matematică la simulare BAC 2019 pentru ei vor avea itemi obiectivi cu scopul de a se realiza evaluarea în baza unor răspunsuri exacte, neechivoce, specificate în barem. Cu toate acestea, elevii de clasa a XI-a nu au avut modele de subiecte la matematică pentru simularea bacalaureatului care să cuprindă teste grilă.

SIMULARE BACALAUREAT MATEMATICĂ. Subiectele pentru matematică la simularea bacalaureatului 2019 sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro. Corectarea lucrărilor va fi făcută în baza unor bareme de corectare a subiectelor la simulare BAC 2019 care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

×
Parteneri
Horoscop 28 martie. Peştii schimbă jobul, Fecioarele sunt îndrăgostite
x close