SIMULARE BACALAUREAT ROMÂNĂ 2019. Ce subiecte au căzut la simularea de la limba română clasa a XI-a

18 Mar 2019   •   10:00
SIMULARE BACALAUREAT ROMÂNĂ 2019. Ce subiecte au căzut la simularea de la limba română clasa a XI-a

SIMULARE BACALAUREAT ROMÂNĂ 2019.  Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a încep de luni sesiunea de simulare a bacalaureatului 2019, în care prima proba este cea de limba şi literatura română. 

SIMULARE BACALAUREAT ROMÂNĂ 2019. Subiectele la română vor fi elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), iar potrivit structurii modelelor propuse pentru SIMULAREA BACALAUREAT 2019, elevii vor avea, printre cerințe, de redactat un text argumentativ sau un eseu dintr-o operă studiată.

SIMULARE BACALAUREAT ROMÂNĂ 2019. Simularea examenelor de Bacalaureat va începe luni, la ora 9:00, cu testarea elevilor de clasele a XI-a și a XII-a la Limba și literatura română.

SIMULARE BACALAUREAT ROMÂNĂ 2019. Simulările pregătesc elevii pentru condițiile de examen, iar cei prinși că încearcă să copieze vor fi dați afară din testare. În premieră, regulile de anul acesta le anunță nu Ministerul Educației, ci instituția din subordine care concepe subiectele pentru simulări și examene, Centrul Național de Evaluare și Examinare. Numele instituției a revenit în prim-plan în urmă cu o săptămână, atunci când a greșit prezentarea unui subiect de simulare la Română pentru clasa a VIII-a și și-a cerut public scuze pentru asta.

x close