Antena 3 Actualitate Educație SIMULARE BACALAUREAT SOCIOLOGIE. Ce subiecte au căzut la Sociologie

SIMULARE BACALAUREAT SOCIOLOGIE. Ce subiecte au căzut la Sociologie

21 Mar 2019   •   07:20
SIMULARE BACALAUREAT SOCIOLOGIE. Ce subiecte au căzut la Sociologie
Sursa foto: Foto: pixabay.com

SIMULARE BACALAUREAT SOCIOLOGIE. Calendarul simulării examenelor de Bacalaureat 2019 continuă pe 21 martie 2019, cu simularea probei la alegere a profilului și specializării.

SIMULARE BACALAUREAT SOCIOLOGIE. Proba se organizează doar pentru elevii clasei a XII-a. 

SIMULARE BACALAUREAT SOCIOLOGIE. Absolvenții trebuie să aleagă una dintre următoarele materii, pentru examen, în funcție de studiile urmate în liceu:

SIMULARE BACALAUREAT SOCIOLOGIE. Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.

SIMULARE BACALAUREAT SOCIOLOGIE. Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close