Antena 3 Actualitate Educație SUBIECTE BAC 2019. Ce este interzis la BAC 2019

SUBIECTE BAC 2019. Ce este interzis la BAC 2019

de S.T.    |    04 Iul 2019   •   08:00
SUBIECTE BAC 2019. Ce este interzis la BAC 2019

SUBIECTE BAC 2019. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat se va încheia joi cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării - E)d).

SUBIECTE BAC 2019. Află modele de subiecte AICI

Primele rezultate vor fi afişate pe 8 iulie (ora 12.00), în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12.00 - 16.00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.

Ce este interzis la BAC 2019

Absolvenții de liceu NU au voie să intre în sala de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoșe și orice alte elemente asemănătoare. Elevii sunt obligați să lase toate aceste obiecte în sala de depozitare, care este stabilită de comisia de bacalaureat. Elevii care refuză să depoziteze aceste obiecte NU sunt primiţi în examen.

Lista obiectelor interzise în examen: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne, lucrări ale altor candidaţi, telefoane mobile, căşti audio, orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

Candidaților la BAC le este interzis să vorbească între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor sau pentru comunicare.

Cei care încalcă regulile sunt dați afară din examen, indiferent dacă au folosit sau nu materialele interzise, indiferent dacă acestea au fost introduse de ei sau de alți elevi sau profesori. Elevii care au încercat să fraudeze examenul nu mai pot să participe la examenele următoare ale Bacalaureatului 2019 și rămân fără posibilitatea recunoașterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării.

Tinerii dați afară din examen nu mai au dreptul să participe la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat, scrie edupedu.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close