x close

SUBIECTE BACALAUREAT 2018. Elevii au fost luați prin surprindere de subiectele la Matematică și Istorie. Cât de grele au fost

27 Iun 2018   •   12:58
SUBIECTE BACALAUREAT 2018.  Elevii au fost luați prin surprindere de subiectele la Matematică și Istorie. Cât de grele au fost

SUBIECTE BACALAUREAT 2018. Prima sesiune a examenului de bacalaureat a continuat cu proba obligatorie a profilului. Cei de la real au susținut proba la matematică, cei de la profil uman proba la istorie.

SUBIECTE BACALAUREAT 2018 ISTORIE. La profilul uman, elevii au avut astăzi proba de Istorie. La subiectul 1, elevii au primit un text despre constituirea României Mari, în bază căruia li s-a cerut rezolvarea mai multor cerințe.

SUBIECTE BACALAUREAT 2018 ISTORIE. La subiectul II a fost dată domnia lui Ștefan Cel Mare. La subiectul III, elevilor le-a picat un eseu despre regimul totalitarist din perioada postbelică.

SUBIECTE BACALAUREAT 2018 MATEMETICĂ. La real, candidaţii care susţin examenul la Matematică au primit, printre altele, cerinţe legate de matrice, polinom şi ecuaţii exponenţiale.

Citeşte mai multe despre:

subiecte matematică BACALAUREAT 2018
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati