x close

SUBIECTE EVALUARE MATEMATICĂ edu.ro. BAREM de corectare la examenul de Capacitate

de S.T.    |    20 Iun 2019   •   09:51

EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ 2019 edu.ro, SUBIECTE și BAREME de corectare la MATEMATICĂ. Absolvenţii de clasa a VIII-a susţin, joi, proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale.

IATĂ SUBIECTELE la MATEMATICĂ!

EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ 2019 edu.ro, SUBIECTE și BAREME de corectare la MATEMATICĂ. Vineri este programată proba la Limba şi literatura maternă.

Antena 3 va prezenta în scurt timp şi baremul de corectare la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019, proba la MATEMATICĂ, publicat pe edu.ro.

EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ 2019 edu.ro, SUBIECTE și BAREME de corectare la MATEMATICĂ. Un număr de 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională, conform situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Subiecte și Bareme evaluare MATEMATICĂ. Primele rezultate vor fi comunicate marţi, 25 iunie, până la ora 12.00, în centrele de examen. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 14.00 - 20.00. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie.

Subiecte și Bareme evaluare MATEMATICĂ. Probele încep la ora 9.00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8.30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Probele sunt monitorizate audio-video.

Subiecte și Bareme evaluare MATEMATICĂ. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor/schemelor şi instrumente de desen la proba de Matematică.

Subiecte și Bareme evaluare MATEMATICĂ. Potrivit MEN, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii vor fi informaţi că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Ministerul Educaţiei Naţionale a pus la dispoziţia celor interesaţi o linie TELVERDE - 0800801100 - pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale. Numărul va fi disponibil în perioada 18 - 20 iunie, între orele 8.00 - 16.00, iar vineri, 21 iunie, între orele 8.00 -14.00.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019.  Evaluarea Naţională se desfăşoară, anual, într-o singură sesiune. Media generală obţinută în cadrul EN VIII are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a. 

Subiecte și Bareme evaluare MATEMATICĂ. Calendar Evaluare Națională 2019:

18 iunie – Evaluare Națională la Limba și literatura română – probă scrisă 

20 iunie – Evaluare Națională la Matematica – probă scrisă 

21 iunie – Evaluare Națională la Limba și literatura maternă – probă scrisă 

25 iunie – Afișarea rezultatelor înaintea contestațiilor (până la ora 12:00) 

25 iunie – Depunerea contestațiilor (orele 14:00 – 20:00) 

26-28 iunie – Soluționarea contestațiilor 

29 iunie – Afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati