Antena 3 Actualitate Educație SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A . Ce subiecte au primit elevii la Limba Română

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A . Ce subiecte au primit elevii la Limba Română

14 Mai 2019   •   10:15
SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A . Ce subiecte au primit elevii la Limba Română

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Evaluarea Naţională la finalul clasei a IV-a va începe marţi cu proba la limba română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Miercuri elevii de clasa a IV-a vor susţine proba la matematică, iar cei din partea minorităţilor naţionale vor participa joi proba la limba maternă.

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Pe 22 şi 23 mai vor intra în examen elevii claselor a VI-a. Ei vor susţine pe 22 mai proba de limbă şi comunicare şi pe 23 mai - Matematică şi Ştiinţele naturii.

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Conform Legii Educaţiei Naţionale, rezultatele evaluărilor naţionale la clasele a II-a şi a VI-a au ca scop elaborarea planurilor individualizate de învăţare ale elevilor şi preorientarea şcolară, iar rezultatele evaluării naţionale la clasa a IV-a sunt utilizate şi pentru diagnoza de sistem la nivelul ciclului primar.

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Rezultatele evaluărilor naţionale se vor comunica doar părinţilor elevilor care le susţin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close