Antena 3 Actualitate Educație SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Ce subiecte au căzut la limba română la proba scrisă în 2018 - test 2

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Ce subiecte au căzut la limba română la proba scrisă în 2018 - test 2

06 Mai 2019   •   17:45
SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Ce subiecte au căzut la limba română la proba scrisă în 2018 - test 2

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Evaluarea Națională la clasa a II-a începe pe 7 mai și se încheie pe 10 mai, iar copiii vor susține testarea la Limba română scris, citit și la Matematică.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Elevii vor avea la dispoziție 30 de minute, pentru a rezolva subiectele, în fiecare zi de testare. Evaluarea națională la clasa a II-a 2019.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Sălile în care se va desfășura evaluarea națională la clasa a II-a sunt, de regulă, sălile de clasă în care elevii învață în mod obișnuit.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. ”Acestea vor fi adaptate în prealabil, după caz, în funcție de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care ar putea influența desfășurarea probelor”, a precizat Ministerul Educației Naționale, citat de edupedu.ro.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Iată ce a căzut la limba română scris la Evaluarea de Clasa a II-a, test 2.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close