Antena 3 Actualitate Educație SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Modele de subiecte la limba română - proba scrisă

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Modele de subiecte la limba română - proba scrisă

06 Mai 2019   •   17:24
SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Modele de subiecte la limba română - proba scrisă

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Elevii de clasa a II-a încep marți, 7 mai, probele scrise la limba română și limba maternă.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Evaluarea Națională la clasa a II-a începe pe 7 mai și se încheie pe 10 mai, iar copiii vor susține testarea la Limba română scris, citit și la Matematică.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Elevii vor avea la dispoziție 30 de minute, pentru a rezolva subiectele, în fiecare zi de testare.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Sălile în care se va desfășura evaluarea națională la clasa a II-a sunt, de regulă, sălile de clasă în care elevii învață în mod obișnuit. ”Acestea vor fi adaptate în prealabil, după caz, în funcție de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care ar putea influența desfășurarea probelor”, a precizat Ministerul Educației Naționale, citat de edupedu.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close