Antena 3 CNN Actualitate Educație SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018
de S.T.    |    26 Iun 2018   •   14:49

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. Absolvenţii de liceu aparţinând minorităţilor naţionale au susţinut marţi proba la Limba şi literatura maternă.

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. Această probă se susţine la maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană.

SUBIECTELE și BAREMUL de corectare la limba maternă AICI

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. Miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului - E)c), iar ultima probă scrisă din această sesiune - cea la alegere a profilului şi specializării - E)d) - este programată joi.

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. Afişarea primelor rezultate, care se va face în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12.00.

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 - 16.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7.30 - 8.30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

SUBIECTE și BAREM LIMBA MATERNĂ BAC 2018. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea mediei 6, cel puţin, la probele scrise.

×
Parteneri
Horoscop chinezesc iunie 2023. Cine dă lovitura la începutul verii
x close