x close

SUBIECTE SIMULARE BAC 2018. Subiectele la GEOGRAFIE

de S.T.    |    22 Mar 2018   •   12:50
SUBIECTE SIMULARE BAC 2018. Subiectele la GEOGRAFIE 534

SUBIECTE GEOGRAFIE SIMULARE BAC 2018. Liceeni au susţinut joi, 22 martie, simularea la proba la alegere, în funcţie de profil sau specializare.

SUBIECTE GEOGRAFIE SIMULARE BAC 2018. Elevii de la real au avut de ales între biologie, fizică, informatică sau chimie, iar cei de la uman între geografie, psihologie, filosofie sau economie.

SUBIECTE GEOGRAFIE BAC 2018. ANTENA3.RO va publica subiecte şi barem la simulare Bacalaureat 2018 la GEOGRAFIE imediat ce acestea vor fi disponibile.

SUBIECTE SIMULARE GEOGRAFIE BAC 2018. Potrivit Ministerului Educaţiei Naţional (MEN), subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

SUBIECTE SIMULARE GEOGRAFIE BAC 2018. Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

NOTE LA SIMULARE BAC 2018. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens. 

 

Citeşte mai multe despre:

Ministerul Educatiei Naţionale simulare elevi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati