Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019. Ce subiecte s-au dat la clasa a VII- la Matematică

12 Mar 2019   •   12:01
Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019. Ce subiecte s-au dat la clasa a VII- la Matematică

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Elevii din clasele a VII-a marţi, proba la Matematică din cadrul simulării Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine, miercuri, proba scrisă la Limba şi literatura maternă, urmând ca rezultatele să fie comunicate pe 22 martie.Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019  Aproximativ 350.000 de elevi din clasele a VII-a şi a VIII-a sunt aşteptaţi să participe la simularea Evaluării Naţionale care va începe, luni, cu proba scrisă la Limba şi literatura română.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Potrivit MEN, la ora 9,00 vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30, timpul destinat elaborării unei lucrări scrise fiind de două ore de când s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 "Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea", explică MEN.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul Consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Obiectivele acestei simulări sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Un elev din clasa a VIII-a de la o şcoală din mediul rural timişean a fost eliminat, luni, din simularea probei de limba română a Evaluării Naţionale, după ce i-a sunat telefonul în buzunar.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş au precizat, însă, că băiatul va putea participa la examenul din vară.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 În judeţul Timiş sunt în simulare pentru examenul Evaluării Naţionale un număr de 11.504 elevi în clasele a VII-a şi a VIII-a, din care 5.649 de elevi sunt de ultima clasă gimnazială.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Simularea Evaluării Naţionale se desfăşoară în perioada 11-13 martie, după proba de limba română urmând simularea la matematică, apoi cea de limba şi literatura maternă. În 22 martie, rezultatele le vor fi comunicate elevilor.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Înscrierile absolvenţilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Naţională va avea loc în perioada 3 - 7 iunie, după ce cursurile pentru aceştia se vor încheia în data de 7 iunie.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 Prima probă scrisă a Evaluării Naţionale, la limba şi literatura română, este programată în 18 iunie, urmată de proba scrisă la matematică, în 20 iunie, şi de proba la limba şi literatura maternă, stabilită pe 21 iunie. Primele rezultate vor fi afişate în 25 iunie, după care se vor putea depune eventuale contestaţii, în după amiaza aceleiaşi zile, până la ora 20.00, iar în 29 iunie se vor afişa rezultatele finale.

Parteneri
x close