Antena 3 CNN Actualitate El este milionarul român care a încercat să-și ucidă soția. A vrut să o înece într-un jacuzzi al unui hotel din Mamaia

El este milionarul român care a încercat să-și ucidă soția. A vrut să o înece într-un jacuzzi al unui hotel din Mamaia

Bărbatul care a încercat să-și ucidă soția într-un jacuzzi dintr-un hotel din Mamaia a fost reținut astăzi de procurori.

El este milionarul român care a încercat să-și ucidă soția. A vrut să o înece într-un jacuzzi al unui hotel din Mamaia
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    14 Aug 2020   •   18:39

Agresorul se numește Mihai Bizu și locuiește în București. Este unul dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din București și județul Ilfov. Bizu a ridicat până acum zeci de blocuri, în Popești Leordeni, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, IMGB și comuna Chiajna.

Totul s-a întâmplat weekendul trecut, atunci când cuplul se afla în concediu pe litoral. Cei doi erau la o vilă din Mamaia alături de niște prieteni și au început să se certe. Prietenii lor au intervenit și au calmat spiritele.

La scurt timp, soții au plecat la hotelul la care erau cazați și a început un nou scandal. Bărbatul și-a lovit soția cu capul de cada cu jacuzzi de pe balconul hotelului, iar apoi a încercat să o înece. Se pare că femeia a fost salvată de intervenția unor persoane.

Mihai Bizu va fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare pentru 30 de zile

Agresorul a fost reținut astăzi, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, fiind acuzat de tentativă de omor și viol.

Va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracțiunile comise.
 
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri.

×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close