Eleva care îşi acuză profesorul de religie de viol aruncă bomba: Bărbatul ar fi fost interesat şi de o elevă de 13 ani

de A.M.P    |    25 Iun 2012   •   23:45
Eleva care îşi acuză profesorul de religie de viol aruncă bomba: Bărbatul ar fi fost interesat şi de o elevă de 13 ani Foto: Antena 1
Multe şi nebănuite sunt căile Domnului, dar şi mai nebănuite sunt fanteziile profesorului de religie acuzat că s-a iubit cu o elevă minoră. Fostul dascăl de la Liceul George Enescu i-ar fi propus fetei o partidă de amor în grup. În schemă ar fi intrat şi o elevă mai mică, de numai 13 ani. Sunt acuzaţiile grave făcute de fata de 17 ani, într-o conversaţie pe Internet.

Fata de 13 ani, elevă în clasa a şaptea şi pasionată de flaut, i-a atras imediat atenţia profesorului de religie, care ar fi încercat să-i intre în graţii şi în pat. Cel puţin asta susţine Daiana, eleva de 17 ani care a aruncat bomba ce a aprins cel mai mare scandal sexual de la Liceul George Enescu din Bucureşti.

Dar lucrurile nu se opresc aici: în ecuaţie ar fi intrat şi amanta dascălului, care şi-ar fi pus la dispoziţie apartamentul.

Daiana spune că a fost viol. Profesorul spune că n-a fost nimic. Apropiaţii lor spun însă altceva: a fost răzbunare. În pericol să rămână repetentă şi înconjurată de bârfe, Daiana ar fi vrut să-şi ia revanşa.

Oricare ar fi adevărul, va ieşi la iveală odată cu ancheta penală declanşată de autorităţi.Parteneri
x close