Antena 3 CNN Actualitate Elixirul natural care redă tinereţea, frumuseţea şi elasticitatea pielii. Se consumă înainte de masă

Elixirul natural care redă tinereţea, frumuseţea şi elasticitatea pielii. Se consumă înainte de masă

Inspirat din medicina alternativă acest elixir ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire cu doar patru ingrediente simple.

Elixirul natural care redă tinereţea, frumuseţea şi elasticitatea pielii. Se consumă înainte de masă
Sursa foto: Colaj pexels.com Andrea Piacquadio & Vicky Tran
de Claudia Popovici    |    04 Oct 2022   •   16:00

Îmbătrânirea pielii este un proces inevitabil în final, şi depinde de moștenirea genetică a fiecăruia, de gradul de expunere la soare, la diverși poluanți, de stresul cronic, de stilul de viaţă, dar şi de alimentație.

Vestea bună este că majoritatea acestor factori sunt sub controlul nostru şi putem activa regenerarea celulelor, astfel încât să încetinim procesul de îmbătrânire, dar şi activarea sistemului imunitar.

Există multe metode naturale care ne pot ajuta să ameliorăm ridurile fine sau care ne redau strălucirea şi elasticitatea pielii. O astfel de rețetă are la bază ingrediente naturale care se găsesc în orice casă.

Vorbim, bineînțeles, de lămâi, miere, ulei de in şi usturoi, care combinate dau naştere unui elixir menit să ne îmbunătățească aspectul pielii, dar şi energia întregului organism.

Mai exact, lămâile sunt o sursă minunată de vitamina C - un antioxidant excelent, esențial pentru tinerețea pielii care, de asemenea, ajută la funcționarea sistemului imunitar.

Mierea este un superaliment care are calități anticancerigene. În plus, este un puternic anti-bacterian, îmbunătățește răspunsul imunitar și oferă organismului niște nutrienți esențiali (niacină, riboflavină, calciu, fier, cupru, mangan, fosfor și zinc).

Uleiul din semințe de in este bogat în acizi grași Omega-3 și mai mulți lignani, o substanță chimică vegetală care luptă împotriva cancerului, decât orice alt aliment vegetal de pe planetă.

Acestea controlează procesele inflamatorii din organism. În plus, Omega-3 are efecte anti-îmbătrânire grozave asupra pielii.

Denumit unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume, usturoiul este, de asemenea, cunoscut că întărește răspunsul imunitar, îmbunătățește nivelul de colesterol nesănătos, încetinește îmbătrânirea celulară datorită antioxidanților puternici pe care îi conține și ajută la detoxifierea metalelor grele din organism, notează specialiştii de la beautytips4her.com.

Mulți cercetători cred că există o legătură între consumul de usturoi și longevitate.

Aşadar, avem nevoie de:

  • 2 lămâi ( una cu coajă, una fără coajă)
  • 100 ml de ulei din semințe de in 
  •  500 de grame de miere 
  • 1 sau 2 caței de usturoi

Mod de preparare şi utilizare

Mixați într-un blender usturoiul curățat şi lămâile. Apoi adaugați mierea şi uleiul de in şi amestecați din nou toate ingredientele. Turnați compoziția într-un borcan de sticlă pe care îl păstrăm la frigider.

Luați o linguriță din acest amestec cu jumătate de oră înainte de masă, dar nu mai mult de trei ori pe zi.

În curând veți începe să vă simțiți mai energici și veți observa îmbunătățiri semnificative ale aspectului și elasticității pielii.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close