Antena 3 CNN Actualitate Epopeea lui Iohannis în Egipt: Românii l-au filmat pe președinte la piramide. "Mamă, dar ce mai sunt! Are și trib cu el"

Epopeea lui Iohannis în Egipt: Românii l-au filmat pe președinte la piramide. "Mamă, dar ce mai sunt! Are și trib cu el"

Continuă să apară imagini explozive cu preşedintele Klaus Iohannis în vizita sa în Egipt, unde după întâlnirile oficiale s-a dus să vadă și celebrele piramide din apropiere de Cairo.

Epopeea lui Iohannis în Egipt: Românii l-au filmat pe președinte la piramide. "Mamă, dar ce mai sunt! Are și trib cu el"
de Alexandra Dima    |    28 Oct 2021   •   16:29

În filmările şi fotografiile făcute de turiştii români, Iohannis apare cu prima doamnă, Carmen Iohannis, îmbrăcaţi în alb şi vizitând piramidele. Pe imagini se aud românii care se miră de numărul impresionant de maşini din coloana oficială a preşedintelui. 

"E preşedintele României, stăm aici, nu plecăm. Are şi trib cu el!", "Mamă, dar ce de mai sunt!" - sunt câteva dintre remarcile celor care au dat nas în nas cu Iohannis în preajma Sfinxului. 

Împreuna cu prima doamna, presedintele a facut o excursie în zona turistică a Piramidelor și Sfinxului dupa ce a susținut un discurs la Palatul prezidențial si o întâlnire cu omologul său egiptean.

Oficialii români au ajuns la Gizeh cu o delegaţie impresionantă de maşini, ceea ce i-a uimit pe alţi turişti aflaţi în vacanţă în ţara faraonilor. 

Imagini cu delegaţia care l-a insotit pe seful statului au fost postate pe internet.

În fotografie, se poate observa ținuta lejeră a cuplului prezidențial și a întregii delegații aflată în vizita "de stat", doar gărzile de corp fiind la ținută office. Carmen Iohannis a optat pentru o pereche de pantaloni albi și o cămașă de aceeași culoare. In nota cromatica a fost si presedintele ţarii.

 

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close