x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Eroul de la Mangalia nu era la primul act eroic la malul mării. La rândul său, supraviețuise miraculos unui accident teribil

de D.G.   •   11 Aug 2017   •   14:01
Eroul de la Mangalia nu era la primul act eroic la malul mării. La rândul său, supraviețuise miraculos unui accident teribil 817
sursa: Facebook

Adrian Ciureanu, un tânăr de doar 31 de ani, s-a sacrificat pentru a salva o familie de la înec. Gestul său, însă, nu a fost unul întâmplător.

Cu doar o zi înainte de tragedie, eroul de la Mangalia, aşa cum a fost numit pe bună dreptate, a mai scos din ghearele morţii un suflet nevinovat. Un alt copil care se avântase în mare, potrivit Libertatea.

Și atunci, Adrian, un munte de om, după cum îl descriu rudele, l-a apucat de mânuţă pe copil şi l-a tras din adâncurile care-i puteau fi mormânt. Gestul a atras admiraţia soţiei sale, Alina, dar, pe de altă parte, i-a provocat şi teamă, pentru că știa că Adrian nu era un foarte bun înotător. A doua zi, cea mai sumbră temere a soției sale s-a adeverit.

Vecinii lui Adrian au dezvăluit că moartea îl mai iertase de câteva ori pe Adrian. Cel mai aproape de ea a fost în urmă cu 11 ani când era pasager într-o mașină alături de câțiva prieteni. Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul maşinii, iar autoturismul s-a răsturnat. Adrian stătea la mijloc, pe bancheta din spate, între doi prieteni. Aceștia au murit pe loc, el a supraviețuit atunci.

sati