Planta miraculoasă folosită pentru vindecarea de COVID-19. Descoperire de ultim moment

de Gabriel Dano    |    02 Aug 2020   •   23:50
Planta miraculoasă folosită pentru vindecarea de COVID-19. Descoperire de ultim moment Hepta

Nu numai pe internet sunt răspândite tot felul de leacuri-minune pentru COVID-19. Recent, ministrul agriculturii din Indonezia a promovat purtarea unui colier care conține o poțiune cu eucalipt care ar vindeca bolnavii de coronavirus. Și asta nu e tot. Și guvernatorul din Bali a venit cu o soluția care pare că o depășește în absurd pe cea a oficialului indonezian.

Acesta a anunțat că inhalarea aburului din arak fiert, un alcool tradițional din familia băuturilor anasonice ar ajuta în tratamentul bolnavilor de coronavirus. În seria dezinformărilor se mai înscrie și informația că termoemetrele ar provoca leziuni cerebrale, dar și că vracii ar fi soluția pandemiei care a pus stăpânire pe întreaga lume.

Așa că nu e de mirare că Indonezia pierde constant teren în faţa pandemiei, raportând peste 108.000 de cazuri şi peste 5.130 de decese, depăşind China în ambele categorii.

În Indonezia 70% dintre oameni nu folosesc măştile şi ignoră cerinţele de distanţare socială, potrivit guvernului.

Coniacul, considerat remediu miraculos în Kenya

Guvernatorul din Nairobi consideră coniacul ca fiind un remediu miraculos în lupta cu noul coronavirus. Preşedintele SUA, Donald Trump, şi preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, au continuat să promoveze hidroxiclorochina, un medicament utilizat pentru tratarea malariei, ca remediu pentru coronavirus, în ciuda dovezilor medicale contrare.

ExitPOLL
x close