Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv! Motivul pentru care a fost ucisă Sabina, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză

Exclusiv! Motivul pentru care a fost ucisă Sabina, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză

Reporterii Antena 3 au obținut în exclusivitate o mărturie în cazul femeii incendiate la marginea unui drum din Ghimpați. Tânăra ar fi fost victima unei grupări infracționale din București și din Giurgiu care ar fi ucis-o ca să se răzbune de fapt, pentru că a ajutat un cetățean norvegian care căzuse în plasa infractorilor, să îi găsească pe aceștia. Norvegianul susține că escrocii români i-au furat prin diferite metode 100.000 de euro, și că Sabina-Mircea l-ar fi ajutat să îi găsească.

Exclusiv! Motivul pentru care a fost ucisă Sabina, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2020   •   12:16

Dag Langerud, muzician norvegian, a declarat în exclusivitate pentru reporterii Antena 3 că a cunoscut-o pe Sabina în 2016, că a ajutat-o cu bani şi i-a găsit un loc de muncă mai bun. Spune că era o femeie decentă, care-şi creştea cu greu copilul.

Măruria novegianului, în exclusivitate la Antena 3

''Ceea ce pot să spun este că Sabina cerşea când am întâlnit-o, împreună cu băiatul ei. Am ajutat-o să-şi găsească o locuinţă şi un loc de muncă la un restaurant. Ulterior a renunţat la restaurant şi a început să lucreze la un club de striptease, ceea ce nu mi-a plăcut. Era o fată neliniştită şi traumatizată.

Sabina ar fi încercat la rândul ei să-l ajute pe norvegian, când acesta a cazut în plasa unor infractori din Pantelimon. Escrocii l-ar fi atras într-o cursă pe Dag Langerud, cerând bani pentru o aşa-zisă afacere, apoi toti ei au pozat în poliţişti şi procurori şi au stors de la el şi mai mulţi bani. În total, Langerud spune că a pierdut astfel 100 000 de euro, dar şi casa.

Sabina ar fi început propira ei anchetă, fotografiind casele escrocilor şi câutând prin gunoi. Investigaţia Sabinei i-ar fi supărat pe indivizi. 

Sabina ar fi murit pentru că a încercat să-şi ajute prietenul norvegian

"Aveau și motiv. Sunt infractori. Au jurat răzbunare. Sabina a trimis dovezi că unul dintre membrii grupării deținea un apartament în Marea Britanie din banii furaţi de la mine. Sabina a găsit o factură în gunoiul lor și aș fi putut să mă duc după ei în UK. Ei au spălat bani și au fugit de procese din Romania'', spune norvegianul.

Reporterii Antena 3 au confirmat o parte din spusele norvegianului. Există într-adevăr un dosar  de escrocherie la secţia 18 poliţie, aproape de soluţionare. Au descoperit şi că Sabina Mircea fusese angajata unui club de striptease din Capitală, chiar dacă vecinii clubului nu-şi amintesc de ea. 

Trupul Sabinei Mircea a fost descoperit carbonizat la marginea unei şosele din Ghimpaţi, Giurgiu, într-un geamantan

Potrivit informațiilor oferite familiei, tânăra ar fi dispărut în urmă cu mai bine de 4 luni.  Poliţia ar fi reţinut un suspect, despre care se crede că era un client al femeii.

×
Subiecte în articol: Sabina Mircea Giurgiu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close