Antena 3 CNN Actualitate Afacerea cu care un prahovean a dat lovitura! ”Producem 10-12 de tone zilnic! Avem cereri din toată țara!”

Afacerea cu care un prahovean a dat lovitura! ”Producem 10-12 de tone zilnic! Avem cereri din toată țara!”

Un prahovean a dat lovitura cu o afacere pe cât de simplă, pe atât de profitabilă. Acesta nu face față comenzilor care vin din toate colțurile țării.

Afacerea cu care un prahovean a dat lovitura! ”Producem 10-12 de tone zilnic! Avem cereri din toată țara!”
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    07 Iul 2022   •   14:49

Cuburile de gheață sunt la mare căutare de când canicula a pus stăpânire peste România. Astfel încât, la singura fabrică de gheață din Prahova, se lucrează zi și noapte pentru a se putea onora comenzile venite din toată țara.  

24 de ore din 24 se aud zgomotele cuburilor de gheață care cad din mașini, iar angajații ambalează mii de pungi în fiecare zi.  

”Ca în fiecare an, suntem meteo-dependenţi. Cu cât temperatura e mai mare, cu atât vânzările, cererea e mult mai mare”, susține Horia Georgescu, patronul fabricii.

”Perioada caniculară este foarte propice pentru noi. Numai ieri și astăzi au plecat trei tiruri. (...) lucrăm la foc continuu pentru a reuși sa ducem la bun plan toată productia și cererea”, explică și Florentina Jingulescu, responsabil vânzări. 

În fabrica din Ploiești, cuburile sunt ambalate în pungi de câte 2,5 kilograme. Angajații nu stau o clipă. Iar în hala de producție temperatura nu depășește 6 grade.  

”Producem 10-12 tone zilnic, cererile vin din toată țara având în vedere că avem distribuție națională”, spune Horia Georgescu.  

Prețul de vânzare a cuburilor de gheață direct din fabrică este de aproximativ 5 lei pentru o pungă de 2,5 kilograme. O pungă se cumpără însă din magazine sau benzinării cu prețuri cuprinse între 10 și chiar 20 de lei, scrie observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: gheata
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close