Antena 3 CNN Actualitate Familia Mezei-Căpitan de la TAROM: Afaceri uriașe

Familia Mezei-Căpitan de la TAROM: Afaceri uriașe

Familia Mezei-Căpitan de la TAROM: Afaceri uriașe
Sursa foto: Foto: Madalina Mezei/Faccebook
21 Oct 2019   •   18:35

Scandalul de la TAROM capătă noi proporții. Mădălina Mezei, fostul director TAROM, a fost audiată azi timp de patru ore la DNA. Între timp, apar în presă tot felul de dezvăluiri legate de familia Mezei-Căpitan.

Antena 3 a prezentat cum arată familia Mezei-Căpitan:

Gabriel Căpitan (tatăl) - a fost meanic de bord la TAROM. A deținut câțiva ani funcția de consilier al ministrului Transportului în timpul guvernării PSD de după 1990.

Șerban Căptian (fratele) - este pilot. Ar fi ajuns la TAROM datorită poziției tatălui său. Există acuzații că tatăl său a făcut presiuni ca fiul să fie făcut comandant și instructor.

Florin Căpitan (vărul Mădălinei Mezei) - este angajat al departamentului de Security TAROM. Are acces la informații despre angajații companiei.

Laurențiu Mezei (soțul Mădălinei Mezei) - a fost șef la filiala de la Amsterdam. În timpul mandatului său au fost probleme cu niște curse, atunci a fost demis. O altă problemă este că acolo a fost comisă o spargere tocmai în ziua când nu mergeau camerele de supraveghere și sistemele anti-furt. 

Mădălina Mezei - a fost angajată de tatăl ei la Tarom. A fost șefă la reprezentanța de la BRuxelles. S-a folosit de inormații pentr a aduce beneficii agenției de turism a familiei. I s-a făcut plângere penală pentru recuperarea prejudiciului. La numirea în funcția de director general a semnat un act prin care se angajează să plătească prejudiciul. I se contestă deciziile luate privind restructurarea companiei.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close