Antena 3 CNN Actualitate FELICITĂRI DE PAŞTE 2017: Cele mai frumoase felicitări pe care să le trimiteţi celor dragi

FELICITĂRI DE PAŞTE 2017: Cele mai frumoase felicitări pe care să le trimiteţi celor dragi

FELICITĂRI DE PAŞTE 2017: Cele mai frumoase felicitări pe care să le trimiteţi celor dragi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    15 Apr 2017   •   12:35

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiţi împreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URĂRI DE PAȘTE 2017 

URĂRI DE PAȘTE 2017 Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

URĂRI DE PAȘTE 2017 Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

URĂRI DE PAȘTE 2017 Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paste fericit! URĂRI DE PAȘTE 2017

URĂRI DE PAȘTE 2017 In noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, sa spunem împreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .

URĂRI DE PAȘTE 2017 Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 Un Paste fericit!

Foto: pixabay.com

URĂRI DE PAȘTE 2017 Sa te protejeze îngerii, tristeţea să o uiţi, bunăstarea sa te înconjoareă, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit!

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 URĂRI DE PAȘTE 2016 în spirit religios:

URĂRI DE PAȘTE 2017 Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017  Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Foto: pixabay.com

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 pentru copii:

URĂRI DE PAȘTE 2017  Umbla veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

FELICITĂRI DE PAȘTE 2017 Iepuraşi … 8 se spionează … 5 sunt la somnic şi frumos visează … 2 mai albiori … dau cadou de sărbători … iar ultimul a citit … UN NOU PAŞTE FERICIT!

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close