Antena 3 CNN Actualitate Femeie băgată cu forța în ambulanță pentru că nu voia să poarte mască și să se legitimeze, în Cluj-Napoca

Femeie băgată cu forța în ambulanță pentru că nu voia să poarte mască și să se legitimeze, în Cluj-Napoca

O femeie a fost băgată cu forța într-o ambulanță, astăzi, după ce a fost prinsă de un echipaj de Poliție că nu purta masa de protecție și a refuzat să se legitimeze, devenind agresivă cu agenții de poliție.

Femeie băgată cu forța în ambulanță pentru că nu voia să poarte mască și să se legitimeze, în Cluj-Napoca
de Bianca Timșa    |    25 Oct 2020   •   15:19

Totul s-a întâmplat, astăzi, pe o stradă aglomerată din Cluj-Napoca, acolo unde femeia în vârstă de 48 de ani se afla, însă fără să poarte masca de protecție.

Luată la întrebări de polițiști, aceasta a refuzat să se legitimeze și le-a oferit agenților cinci nume false, în speranța că nu va fi amendată.

Într-un final, polițiștii au solicitat un echipaj al Ambulanței pentru că femeia devenise agitată, agresivă și a acuzat că se simte rău.

La sosirea ambulanței, femeia a refuzat însă să meargă la spital, motiv pentru care polițiștii au băgat-o cu forța în interior, scenele fiind surprinse de un martor cu telefonul mobil.

"Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protectie individuala, nepurtand mască de protectie, fiind informata despre această prevedere legală.

I-au fost solicitate informatii pentru stabilirea identității, însa 
persoana în cauza nu a oferit informații in acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate.

Ulterior, a fost transportată la o unitate medicală de specialitate", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

×
Subiecte în articol: Cluj-Napoca
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close