Antena 3 CNN Actualitate Festivalul "Fii COOL, la CULE, în Măldăreşti-Vâlcea" la prima ediţie | Trei zile de spectacol la Complexul Muzeal Măldăreşti

Festivalul "Fii COOL, la CULE, în Măldăreşti-Vâlcea" la prima ediţie | Trei zile de spectacol la Complexul Muzeal Măldăreşti

Prima ediţie a Festivalului "Fii COOL, la CULE, în Măldăreşti-Vâlcea" se desfăşoară în perioada 22-24 iulie 2022 la Complexul Muzeal Măldăreşti.

Festivalul "Fii COOL, la CULE, în Măldăreşti-Vâlcea" la prima ediţie | Trei zile de spectacol la Complexul Muzeal Măldăreşti
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Iul 2022   •   17:19

Un festival inedit, cu muzică bună, bucate alese, într-un loc frumos și încărcat de istorie: lângă Culele Duca și Greceanu de la Măldăreşti, promite Consiliul Judeţean Vâlcea, instituţia care organizează festivalul.

Trei zile de spectacol muzical: Taraful de la Vărbilău, Constantin Gaciu, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Andreea Bălan și Nicole Cherry.

"Am pornit pe o logică simplă. Ca turist, mergi, vizitezi culele de la Măldăreşti şi apoi ce faci? Ei bine, trei zile cel puţin anul acesta, va fi un festival foarte frumos. Vineri seara, pe 22 iulie, o seară lăutărească frumoasă.

Vom avea taraf făcut special de această dată de Rapsodia Vâlceană, îl vom avea pe Constantin Gaciu şi Taraful Iancu Jianu, dar şi celebrul Taraf de la Vărbilău.

Sâmbătă, va fi seara medivală. Vom avea un invitat special: Bogdan Simion şi lăutarii de mătase.

Părintele Codruţ Scurtu şi formaţia vocal-instrumentală de muzică veche Arheon, Filarmonica Ion Dumitrescu va fi prezentă la festival. Duminică, ca de final, ne-am gândit să avem o seară pop-folk cu invitaţi speciali: Andreea Bălan şi Nicole Cherry. Va fi muzică pentru tineri.

Fii cool la Cule la Măldăreşti. Spectacol, muzică, voie bună şi bucate alese", a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close