Antena 3 CNN Actualitate Filmul complet al asasinării lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, la partida de barbut: ”M-a tăiat. Ia și omoară-l!”

Filmul complet al asasinării lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, la partida de barbut: ”M-a tăiat. Ia și omoară-l!”

Filmul complet al asasinării lui Emi Pian! Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival. Scandalul a pornit din cauza unui joc de barbut. Cel care l-a înjunghiat mortal este acum internat în spital, în stare gravă, după ce a fost atacat cu un topor.

Filmul complet al asasinării lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, la partida de barbut: ”M-a tăiat. Ia și omoară-l!”
Sursa foto: Florin Mototolea/Facebook
05 Aug 2020   •   11:10

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival, membru al clanului Rinu. În timpul unui joc de barbut, un membru al clanului Rinu s-ar fi certat cu Emi Pian și i-a spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie. A urmat o încleștare scurtă. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, rivalul l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

”M-a tăiat! Ia și omoară-l!”

Potrivit unor martori, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: ”M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave, scrie gandul.ro.

Ultimele clipe de viață ale lui Emi Pian

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost dus de fiul său la Spitalul Universitar de Urgență. Pierduse deja prea sânge, iar după aproximativ o oră a fost declarat mort.

L-a lovit cu toporul

Agresorul său a fost internat, sub pază, la spital. Mascaţii, jandarmii şi poliţiştii au împânzit străzile din Capitala, după ce interlopul Emi Pian a fost ucis. Cinci oameni au fost duşi la secţie, după ce au fost găsite în maşinile lor pistoale, bâte, topoare şi cuţite.

Pistoale, săbii, cuțite și bâte de baseball găsite în timpul raziilor din București, după moartea lui Emi Pian

Temutul interlop Emi Pian a fost executat în stil mafiot la o partidă de barbut, pe o stradă din Sectorul 6, iar făptașii ar fi membrii unui clan rival. 

Citiți și:

Poliția Capitalei, declarații de ultimă oră după moartea interlopului Emi Pian

×
Subiecte în articol: Emi Pian barbut
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close