Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu, anunț de ultimă oră. Schimbare majoră la ANAF! Toți românii sunt vizați!

Florin Cîțu, anunț de ultimă oră. Schimbare majoră la ANAF! Toți românii sunt vizați!

Florin Cîțu a anunțat, miercuri seară, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, că românii nu vor mai fi nevoiți să stea la cozi la Administrația Financiară ca să-și plătească taxele și impozitele, deoarece de acum înainte plățile vor putea fi făcute online.

Florin Cîțu, anunț de ultimă oră. Schimbare majoră la ANAF! Toți românii sunt vizați!
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    12 Aug 2020   •   23:19

”Gata cu drumurile la ANAF. Doar click-uri. Am promis reforma digitală a Administrației Fiscale și mă țin de cuvânt”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook. Ministrul finanțelor spune că fiecare român îți va putea face ușor cont în spațiul privat virtual.

”Gata. Nu mai este nevoie să mergeți la ANAF sau administrațiile locale să stați la coadă ca să plătiți impozite și taxe. Acum trebuie doar să vedeți ce faceți cu toate orele libere pe care le aveți în plus”, a mai scris Cîțu. Ministrul îi acuză pe social democrați că nu au vrut digitalizare, deși aceastea este inamicul evaziunii.

Florin Cîțu: PSD nu a vrut digitalizare

”Aceste lucruri puteau fi făcute de ani de zile. Socialiștii nu au vrut pentru că digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii. Iar socialiștii, în special PSD-istii, iubesc evaziunea. Așa își finantateaza toate acțiunile de partid. A trebuit să vina un guvern cu adevărat liberal care să facă acete modificări în doar 6 luni", a conchis Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: ANAF digitalizare
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close