Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu anunță o premieră în politica din România

Florin Cîțu anunță o premieră în politica din România

Senatorii și deputații României vor primi în fiecare lună, începând de joi, toate datele importante despre execuția bugetară și situația finanțelor publice, a anunțat ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, joi, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare.

Florin Cîțu anunță o premieră în politica din România
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    27 Aug 2020   •   18:30

„Premieră în politica românească. Așa cum am promis, senatorii și deputații României vor primi în fiecare lună, începând de astăzi, toate datele importante despre execuția bugetară și situația finanțelor publice”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

El precizează că ministrul Finanțelor Publice îi va informa personal pe fiecare senator și deputat în legătură cu cifrele reale cu care lucrează Ministerul Finanțelor Publice.

„Transparență 100%. În același timp, în cazul în care colegii senatori și deputați au și alte întrebări mi le pot adresa direct fară alți intermediari printr-un simplu 'reply'. De astăzi dispar din spațiul public toate știrile false legate de execuția bugetară, imprumuturi, datorie publică, rata inflației etc.”, adaugă Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close