Antena 3 CNN Actualitate VIDEO. Imagini șocante. Fostul șef al Poliției Locale Oradea își înjunghie soția. Nimeni nu a intervenit

VIDEO. Imagini șocante. Fostul șef al Poliției Locale Oradea își înjunghie soția. Nimeni nu a intervenit

Au apărut imagini șocante, de pe camerele de supraveghere, cu fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Kover, înjunghiindu-și cu mai multe lovituri de cuţit soţia de care era separat. Totul s-a petrecut în faţa blocului in care locuia aceasta.

VIDEO. Imagini șocante. Fostul șef al Poliției Locale Oradea își înjunghie soția. Nimeni nu a intervenit
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    11 Ian 2021   •   23:30

Mai mulţi martori oculari, inclusiv un taximetrist, s-au ferit să o salveze pe femeia  aflată la un pas de moarte. În imagini se vede cum totul a durat trei minute. Kover o atacă pe soţia sa chiar lângă un taxi ce staţiona cu motorul pornit, la câţiva metri în faţa maşinii femeii. Cu puțin timp înainte, cei doi soţi au avut discuţie aprinsă.

Fostul şef al Poliţiei Locale o trântește pe femeie la pâmânt, apoi o lovește de mai multe ori cu cuțitul. Când vede grozăvia, taximetrist dă în marşarier. Kover se îndreaptă apoi, împleticit, spre bloc. Victima sa zace câteva secunde pe caldarâm, apoi pare că se duce spre taximetrist, cerându-i ajutor.

Pentru că o vede din nou în picioare, agresorul se întoarce iar spre victimă.  În mod absolut șocant, şoferul de taxi demarează şi părăseşte scena lăsând-o pe femeie victimă sigură în faţa lui Kover. Individul o aleargă în jurul maşinilor şi prin parcare, până la intrarea în scara blocului, unde o prinde, o culcă la pământ şi îngenunchează lângă ea.

Pe lângă taximetrist, mai erau și alți martori. Potrivit înregistrării, foarte aproape de locul atacului erau ocupanţii a cel puţin două maşini, care erau în parcare cu farurile pornite, plus încă o femeie şi un bărbat care au ieşit din scara blocului.

Femeia a intrat însă repede înăuntru când soţii Kover s-au apropiat, iar bărbatul i-a ocolit grăbit pe scări, mergând spre o altă persoană, care la rândul ei asista la scenă de pe trotuarul de vizavi de bloc, potrivit ebihoreanul.ro.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

VIDEO, AICI!

 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close