Fotografii incendiare cu o profesoară sărutându-şi elevul. Vezi ce măsuri a luat conducerea liceului

de L.D.    |    25 Apr 2012   •   18:38
Fotografii incendiare cu o profesoară sărutându-şi elevul. Vezi ce măsuri a luat conducerea liceului foto; magdadesign.ro

Fotografii în care o profesoară de limba română apare sărutându-se cu un elev de clasa a XII-a au apărut zilele acestea în presă. În urma acestor fotografii, conducerea liceului din Focşani a declanşat o anchetă internă.

Profesoara a declarat că fotografiile sunt trucate de elevul de clasa a XII-a, sau de altcineva care îi doreşte răul. Cadrul didactic are 35 de ani şi este căsătorită. Şi soţul ei susţine că fotografiile sunt trucate.

De asemenea, elevul de 18 ani a declarat că între el şi profesoară nu s-a întâmplat nimic.

Conducerea Colegiului Economic "Mihail Kogălniceanu" a anunţat că membrii Comisiei de Disciplină vor face cercetări în acest caz.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea (ISJ), Stan Rogoz, spune că sancţiunile în acest caz pot pleca, în funcţie de gravitatea faptei, de la mustrare până la desfacerea contractului de muncă.

Potrivit sursei citate, Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ respective va dispune constituirea unei comisii de cercetare disciplinară care va stabili faptele şi urmările acestora şi îi va analiza pe cei implicaţi.

Parteneri
x close