Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Emi Pian, anunţ neaşteptat pentru rude şi apropiaţi! A surprins pe toată lumea

Fratele lui Emi Pian, anunţ neaşteptat pentru rude şi apropiaţi! A surprins pe toată lumea

Fratele lui Emi Pian, interlopul ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivală, a transmis un mesaj, joi, prin care îi roagă pe apropiaţi să vină la priveghi în grupuri mici, dată fiind situaţia cu pandemia de coronavirus.

Fratele lui Emi Pian, anunţ neaşteptat pentru rude şi apropiaţi! A surprins pe toată lumea
Sursa foto: Facebook/Laurentiu Duduianu
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2020   •   16:30

Astăzi, atât Florin Salam, care a cântat la priveghiul liderului clanului Duduianu, cât şi alte zeci de persoane au fost amendate, pentru că nu respectau regulile din criza de COVID.

"Anunţ important! Vă rugăm din suflet să ne înţelegeţi durererea şi ţinând cont de situaţia care este cu pandemia, să veniţi în grupuri mici de maxim 7 persoane! Vă aşteptăm pe toţi care vreţi să ne fiţi alături, cum ne-aţi fost şi până acum dar, repet, să ne organizăm în grupuri mici! Vă mulţumesc pentru înţelegere!", este mesajul transmis de fratele lui Emi Pian, Laurenţiu Duduianu, joi, pe o reţea de socializare.

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian

Interlopul Emi Pian a fost executat pe o stradă din București, mai exact undeva în cartierul Giulești. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. 

Scandalul între cei doi a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

×
Subiecte în articol: Emi Pian
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close