Antena 3 CNN Actualitate Fratele și fiul lui Emi Pian, dezvăluiri incendiare. Ce s-a întâmplat, de fapt în noaptea crimei

Fratele și fiul lui Emi Pian, dezvăluiri incendiare. Ce s-a întâmplat, de fapt în noaptea crimei

Dezvăluiri incendiare la nici 24 de ore de la înmormântarea interlopului Emi Pian. Fratele și fiul acestuia au povestit în exclusivitate la Antena 3 cum clanul rival plănuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Chiar fratele liderului ucis spune că a fost atacat de un membru al clanului Rinu în urmă cu 3 ani. Familia Duduianu jură că nu vrea răzbunare însă cere autorităților să facă dreptate.

Fratele și fiul lui Emi Pian, dezvăluiri incendiare. Ce s-a întâmplat, de fapt în noaptea crimei
de Georgiana Adam    |    10 Aug 2020   •   08:15

Fratele lui Emi Pian a povestit cum a fost la un pas de moarte după ce, acum 3 ani, o rudă a lui Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderului clanului Duduianu, l-a atacat pe stradă. 

”Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian. 

”Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoate adevărul la iveală. Și să ne lasă în pace”, a adăugat fratele lui Emi Pian.

”Atacul a fost plănuit de multă vreme”

Familia interlopului ucis susține că atacul a fost plănuit de clanul Rinu.

”S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?, a mai spus fratele interlopului. 

Familia Duduianu nu vrea răzbunare și cere autorităților române să facă dreptate. 

”Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp  Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, a mai spus fiul lui Emi Pian. 

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napy, din clanul Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian. 

×
Subiecte în articol: Emi Pian frate fiu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close