Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre carantina secretă din Bucureşti, unde se află cei doi români suspecţi de coronavirus

Gabriela Firea, despre carantina secretă din Bucureşti, unde se află cei doi români suspecţi de coronavirus

Doi români suspectaţi că ar avea coronavirus sunt ţinuţi în carantină, într-un loc secret din Bucureşti. Anunţul a fost făcut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirmă că este vorba despre un spaţiu special amenajat în acest scop. 14 zile vor sta în carantină şi vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simţi în siguranţă, spune primarul general. La acest moment, doi români se află în locul care poate găzdui cel mult 100 de persoane.

Gabriela Firea, despre carantina secretă din Bucureşti, unde se află cei doi români suspecţi de coronavirus
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
10 Feb 2020   •   18:21

''Am pus la dispoziţie o locaţie pentru persoanele care trebuie să fie carantinate în această perioadă, timp de 14 zile. Locaţia a fost pusa la dispoziţie de către Primăria Capitalei, este un secret de serviciu, nu pot să vă dau adresa. Aşa am stabilit, spre binele acestor persoane.

Vor avea nevoie de un spaţiu securizat, adecvat, primitor. Acum sunt carantinate două persoane, nu am voie să spun identitatea acestora şi nici adresa locaţiei. Avem o capacitate de maximum 100 de persoane.

Sperăm să nu se ajungă la un număr atât de mare de persoane care să aibă nevoie de o carantină'', a spus Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea, despre carantina secretă din Bucureşti, unde se află cei români suspecţi de coronavirus

 

×
Subiecte în articol: romani coronavirus carantină
Parteneri
O nouă zi liberă pentru elevi şi profesori, în această săptămână!
x close