Antena 3 CNN Actualitate George Simion atacat în timpul manifestațiilor de la Iași. A fost mânjit cu cerneală pe față: ”Rog Poliția să nu îl amendeze”

George Simion atacat în timpul manifestațiilor de la Iași. A fost mânjit cu cerneală pe față: ”Rog Poliția să nu îl amendeze”

George Simion a fost mânjit cu cerneală în timpul manifestațiilor de la Iași.

George Simion atacat în timpul manifestațiilor de la Iași.  A fost mânjit cu cerneală pe față: ”Rog Poliția să nu îl amendeze”
Sursa foto: Inquam Photos / Liviu Chirica
de Cristi Popovici    |    24 Ian 2022   •   10:42

Liderul AUR a dispărut în timpul horei Unirii și a apărut murdar de cerneală. El a spus că nu știe cine a aruncat cu cerneală în el, dar că nu se lasă intimidat ce acest incident. 

”Eram în hora unirii și un individ a venit și a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu știu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea.

Rog Poliția să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare națională, dacă așa a vrut el să facă.. noi îl iubim!”  ne-a declarat George Simion.

Jandarmii i-au ridicat pe cei doi care i-au aruncat cu cerneala în față lui Simion, soț și soție.

În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarata, a fost aruncată o substanța lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de cătrePoliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

George Simion, scandal cu Poliția la Iași

Scandal între forțele de ordine de la Iași și George Simion. Imediat cum a ajuns în Piața Unirii din Iași, polițiștii au oprit autocarul liderului AUR și l-au controlat pe șoferul acestuia și l-au testat pentru alcool.

Între timp, mai mulți susținători AUR s-au adunat lângă autocar iar mai multe echipaje au fost mobilizate. 

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close