Antena 3 CNN Actualitate Drama Caracal. Gheorghe Dincă, în locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

Drama Caracal. Gheorghe Dincă, în locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

Drama Caracal. Gheorghe Dincă, în locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei
Sursa foto: Sursă foto: captură antena 3
16 Sep 2019   •   15:23

UPDATE Gheorghe Dincă a fost dus în locul unde ar fi aruncat bijuteriile Alexandrei Măceșanu, în fața unui hotel, acolo unde s-a oprit înainte să ajungă în Craiova. 

----------------------------

UPDATE Gheorghe Dincă a ajuns în locul unde ar fi aruncat telefonul Alexandrei Măceșanu, în parcul de la periferia orașului Caracal. Reamintim că acesta a indicat locul unde a aruncat telefonul la sfârșitul lunii august, care a fost găsit.

----------------------------

UPDATE  Gheorghe Dincă a fost adus, luni dimineață, de anchetatori, la locuința sa din Caracal, pentru reconstituirea zilei în care Alexandra a fost răpită. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-i potoli pe oamenii strânși la fața locului. Oamenii din Dobrosloveni, localitatea de unde provine adolescenta, sunt extrem de furioși și nu le vine să creadă ceea ce s-a întâmplat.

----------------------------

UPDATE Gheorghe Dincă a fost adus la liceul ”Mihai Viteazul” din Caracal pentru reconstituirea zilei în care a fost răpită Alexandra Măceșanu.Potrivit spuselor sale, acesta ar fi legat-o și lovit-o pe Alexandra.

----------------------------

UPDATE Gheorghe Dincă a fost adus de anchetatori în locul în care a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceșanu pentru reconstituirea traseului.

De altfel, acesta urmează să meargă și în locul de unde a luat-o la ocazie pe Luiza Melencu.

----------------------------

UPDATE Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost adus, luni dimineață, în locuința sa din Caracal.  Acesta a fost scos din mașina Poliției și transferat într-o altă mașină unde va merge în locul unde le-a cunoscut pe victime.

----------------------------

Gheorghe Dincă şi procurorii DIICOT se întorc luni și marți în ”casa ororilor” pentru reconstituirea crimelor pe care bărbatul din Caracal le-a recunoscut. 

Anchetatorii îl vor duce pe presupusul criminal şi în localităţile de unde le-a luat la ocazie pe Alexandra şi Luiza, dar şi în pădurea în care au fost găsite mai multe fragmente osoase, care nu au putut fi identificate. 

De altfel, Gheorghe Dincă ar trebui să le arate criminaliștilor şi cum a folosit butoiul din curtea groazei. 

×
Subiecte în articol: tragedie Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close