Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș din Caracal, scos din casa groazei. Oamenii l-au huiduit la locul crimei

Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș din Caracal, scos din casa groazei. Oamenii l-au huiduit la locul crimei

Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș din Caracal, scos din casa groazei. Oamenii l-au huiduit la locul crimei
27 Iul 2019   •   22:19

Gheorghe DIncă, suspectul de crimă în cazul Alexandrei Măceșanu, a fost scos sâmbătă seara cu duba din locuința din Caracal în care s-au făcut percheziții. Și de această dată oamenii strânși la locul crimei au început să-l huiduie pe Dincă. 

UPDATE De aproape o oră se află presupusul criminal, însoțit de polițiști, în casa groazei, unde au fost găsite rămășițe umane. La percheziții participă și avocatul din oficiu și soția acestuia, venită în țară în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta ar fi încercat să se întoarcă acasă, dar individul ar fi lovit-o și n-ar mai fi vrut să aibă vreo legătură cu el. 

Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș din Caracal al tinerelor dispărute, a fost dus cu pază în locuința sa pentru doi percheziții. 

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol și trafic de minori.  Sâmbătă după-amiază a fost dus în casa în care au fost găsite rămășițe umane. 

Bărbatul a fost dus cu duba Poliției, iar atunci când a ajuns acolo sutele de persoane prezente în fața locuinței au început să-l huiduie. 

Anchetatorii vor să afle ce s-a întâmplat și îl confruntă pe criminal cu probele găsite. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close