Antena 3 CNN Actualitate Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID, dar nu crede că a avut: "Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv"

Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID, dar nu crede că a avut: "Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv"

Invitat în emisiunea De-a viața ascunselea, la Antena 3, la doar câteva zile după ce a ieșit din izolare, cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda a mărturisit că nu crede în COVID, deși a contactat noul coronavirus și a trecut prin boală.

Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID, dar nu crede că a avut: "Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv"
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2021   •   16:27

Artistul a mărturisit că a luptat cu boala două săptămâni.

"Pe 2 ianuarie am ieșit din izolare, mi-am făcut testul, îl am în buzunar. Am cu două -trei linii albastre. (...) A fost greu și nu prea. Am răcit la Slănic Prahova din cauza temperaturilor joase din mină. Nu a fost COVID, a fost o răceală, pur și simplu", a spus artistul în emisiunea Florentinei Fântânaru. 
În ciuda faptului că a fost testat pozitiv, Gheorghe Turda a negat, râzând, că ar fi avut SARS-CoV2:

"Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred că am avut COVID, deși o să fac vaccinul care e nevoie să îl facem.", a mai spus Gheorghe Turda. 

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Turda COVID-19
Parteneri
Românii cu copii pot primi un salariu în plus, de 2.000 de lei, lunar
x close