Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Gică Popescu, reacție după meciul România-Germania: „Avem o nouă generație de fotbaliști”

Sinteza Zilei. Gică Popescu, reacție după meciul România-Germania: „Avem o nouă generație de fotbaliști”

Sinteza Zilei. Gică Popescu, reacție după meciul România-Germania: „Avem o nouă generație de fotbaliști”
27 Iun 2019   •   21:10

Gică Popescu a precizat în exclusivitate la Sinteza Zilei că românii au o nouă generație de fotbaliști pe care să o iubească și să o prețuiască, așa cum  a fost și cu generația sa de aur din care a făcut parte, făcând performanțe notabile în calitate de căpitan al Naționalei.

„Este o generație care ne oferă speranțe, o generație tânără plină de forță. Germanii au fost peste noi, băieții noștri au fost slăbiți. Generația lor seamănă cu a noastră. Au avut curaj și posesie”, a declarat Gică Popescu în exclusivitate la Antena 3.

„Această generație este unită. Eu cred că prin tot ceea ce s-a făcut la Constanța, de unde au ieșit jumătate din jucători s-a dovedit că se poate. Trebuie să credem în continuare în produsul sportiv al sportului românesc, să investim mai mult către sport. Sportul poate să ne unească. Trebuie să fim alături de el și singura posibilitate să scoate capul în lume”, a mai subliniat Gică Popescu.

Citește Și România ratează finala Campionatului European de tineret

 Selecţionata României a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall'Ara din Bologna.

×
Subiecte în articol: Germania România
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close